Wednesday, May 13, 2015

Kesian blog tite

Kesian dengan blog nih....bukan takat berabuk bersawang....dah menjalor pokok2 dah haaa.....

tu dia..ayat melampo...macam la blog ni buleh jadi cenggitu kan...

Hari ni tah napa, tetiba terasa macam nak menulis blog plak.....ceeyy...

Perasan tak...masa belum wujud pesbuk...watsap...insta...dan segala macam mak nenek tu...blog ni la tempat kita mencurah perahsaan kann....

Blog ni la kita hadap sokmo....bila ada mende yg kita rasa kita nak share....Skang ni seme share kat pesbuk je....

Dulu....bila ada orang komen kat mana2 post kita kat blog....wahhh...rasa seronok je...(walopon follower tite takde la ramai mana....uhuks)

Skang ni....tak cukup dengan share kat pesbuk....share kat watsap pulok....Dah dapat bersembang kat watsap...nasi hangit kat dapur pon tak sedar dah...

*sekali lagi ayat melampo....haha...sesungguhnya saya pengguna berhemah...ehem!

Ok la....tu je...bai

p.s : rajin2 la melawat blog ni lagik ye...kot la ada antu nak share cerita...muahaha....

4 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

pam said...

tula hilang mana tah ahax

mimiejibam said...

Eh...pam...jamban tersumbat daa

mimiejibam said...

Eh...pam...jamban tersumbat daa